CD

Perler & krystaller

 

En sand perlerække af korværker fra nord – Norge, Sverige, Finland, Canada, Nordamerika og naturligvis Danmark. Flere af sangene har Aarhus pigekor haft på programmet ofte, fordi de netop er noget særligt, mens andre er kommet til efter korkonkurrencer i bl.a. Canada 2010.

Gennem forår og efterår 2011 har Aarhus Pigekor indspillet værker af norsk kirkemusik, svenske folkemelodier, finske lyriske og dramatiske sange samt danske sange om forår og sommer.

Singing-Swinging” som Per Nørgaard har skrevet og tilegnet koret har med sit særlige tonesprog været en stor inspiration for koret og udvidet dets musikalske horisont. Sangene rummer en fantastisk detaljerigdom og et helt specielt univers af klange, lyde og melodisk inderlighed og intensitet.

Moon-Dance af den amerikanske komponist Mark Winges er digte om månen på tre forskellige sprog krydret med vrøvleri, lyde og små melodistumper vævet ind i hinanden i et ekvilibristisk lydmaleri, og canadiske Eleanor Daleys ”Seasons of Love” er fire små perler hver med deres umiddelbare og enkle udtryk.

I et væld af musikalske naturfænomener og symbolik synger koret om perler og krystaller, naturen med klitter, sand, de lyse nætter og månens vilde dans over den mørke himmel, og det er mit håb, at vores sange vil glæde og røre lytteren” udtaler dirigent Helle Høyer Vedel

CD’en kan købes på Aarhus Musikskole. Se under “kontakt”.

Eller du kan købe den ved at klikke her

 

Jorden Rundt med Aarhus Pigekor

I efteråret 2008 udgav Aarhus Pigekor deres første CD i eget navn: “Jorden Rundt med Århus Pigekor”. Denne CD udkom efter de havde været på turné i Argentina.

Vi kommer vidt omkring med dirigenten Helle Høyer Vedel og hendes pigekor på denne afvekslende CD med musik af bl.a. Henrik Rung, Villa Lobos, Michael Bojesen, Duruflé, ,Leonard Cohen, Sting, Nørgaard, Melnäs og folkemelodier fra Finland, Mexico. Kina og Danmark. CD’en koster kun 99 Kr.

For at købe CD’en skal du klikke her